Tuesday, March 9, 2010

Uut ja vana...

Tsau;)
Nii... nüüd on küll toimunud nii palju....et pooled asjad lähevad kindlasti meelest ära kui mitte rohkem..:D

Mingi aeg kolis siis Rael oma hobustega meie juurde jälle... Vahva :) Seega Libero ja Fokstrot ka nüüd siin. Libero on natuke külmetunud, ravime ja teeme süsti...suur poiss küll, aga jube memmekas ja arake :) Aga saame hakkama ja tervis on juba parem :)
Rael on siis paar korda ka ikka käinud, oleme ta hobuseid ratsutanud ja...niisama...muud pahandust teinud:D
Mingi nv oli Rando meil ja sõitis ka Liberoga, super ägedalt sobisid kokku ja asi toimis üllatavalt hästi. Üritaks siis poisi ära rääkida, et äkki viitsib tihedamini jälle ratsutada.... tal ka päris pikk paus sees olnud..:)

Siis tänasest päevast... Ratsutamas käisime....(jah Annu ka ratsutab jälle, peale peaaegu 2 aastast pausi) :D
Mina sõitsin Stacandraga( kes on jah hetkel oma kodus jälle tagasi), Birgit sõitis Liberoga ja Minni Foxiga. Kuna täna lasin kõik 3 esimest korda koos koplisse ja toimus meeletu paikapanemine... siis ei suutnud nad sellest toibuda isegi ratsaplatsil. Erilisest trennist juttu ei olnud, hobused olid ärevad, krampis ja keerulised.
Kui teised trenni lõpetasid...saime meie Staciga alles keskendunult ratsutama... aga ehk homme läheb paremini :)
Birxil sujus Liberoga täna rahulikult ja täitsa hästi, ei osanud isegi midagi ette heita..jäin rahule :)
Minni üritas siis jonnivast Foxist jagu saada kes Staci peale pidevalt kõrvu lidutas...sai hakkama küll..pärast tegid Birxiga hobusevahetuse... Ja Mimm sõitis Liberoga galoppi. Väga kenasti tulid galopitõsted välja ja kõik oli täitsa hea :P

Koplielust..

Kuna Libero ja Fox on pikalt kahekesi olnud... siis ei oska nad kolmanda hobusega mitte käituda ... Kuigi eks Stacandra ... konkreetselt omastas Foxi... ja ajas Libero sellega kole vihaseks... Jooksmine ja paras kaklus käis ikka väga pikalt.... seisime siis hommikul 3kesi aia ääres ja vaatasime, et asi päris hulluks ei läheks... vahepeal Rando viis Libero tuppa, sest vaeseke jooksis ennast märjaks... siis said ka märad rahuneda... Ja varsti lasime Libero ka uuesti seltsi... Siis hakkasid tasapisi rahunema ja harjuma... Lõpuks said isegi täitsa lähestikku seistud.. Stac loomulikult indles ka suure hooga... Mis lisas veel karjaelule vürtsi...

Õhtul lasime Myroni ja Arruka ka õue...jooksid ja perutasid nagu ikka... Birx üritas ka nendega vahepeal võidu joosta...aga ei olnud väga lihtne sellise pinnasega :D

Vahepeal... nautisime siin veel talve ..ja tegime Lacostega väikest talverallit... Marje sõitis alguses suuskadega taga.... Lacost oli väga mõistlik... 2 korda vist läks neil vähe lappama...aga seda ka , sesr't Lacoste oli lusti täis ja lihtsalt rõõmus, mitte üldse pahatahtlik:)
Pärast katsetasime mingi plaadiga ka... kuna see oli suht raske...siis sellega oli juba vähe keerulisem majandada... korra käisime kraavis ka.... aga tagasitee oli jälle tore ja rahulik...:D Superlux hobune....ainult küsi ja tema teeb....:) Armas.

Oscarist siis ka nii palju, et Birx on väga tubli olnud ja poisi ratsutama saanud... küll paari õhulennuga.... aga siiski.... järjekindlus viib sihile...Aitäh Talle ;) Kui enne ära müüa ei õnnestu , siis ehk teevad isegi suvel mõne madala stardi kuskil... eks näis :P

Ja suvel korraldame Metsa talus ka jälle võistluse , ootan abikäsi ja huvitavaid ideesid seoses sellega...:) Esialgse plaani järgi leiab aset ka väike Derby sõit, tünnisõit kiiruse peale ning kindlasti sõit väikestele ponidele.
Metsa talus toimuvad ka Tori valla Suvepäevad 2010... mis saab olema suur ja huvitav üritus,... plaan on ratsavõistlus mahutada samale päevale, aga eks näis kas see meil õnnestub... siis oleks nii külapäevalistel kui ka võistlejatel huvitavam...:)

Praeguseks siis küll... Ja tuletan ikka meelde, et soodsate hindadega müüa erinevaid hobuseid..Kel huvi.... pommitage...;)

Päikest!:)

0 comments: