Tuesday, February 2, 2010

Tsau jälle..:D

Pole siis.. väga pikalt siia midagi kirjutama sattunud... Ei oskagi kuskilt väga alustada.. Alustuseks siis Stacandrast... kes on vahepeal teinud oma elu 3 esimest võistlust. Esimene toimus Juurimaal, madalamas tuli 4kp, 90cm Okp ja esimene koht... vahva..:) Järgmine võistlus oli Sõerumäel, 80cm O kp ja jälle esimene koht...(algaja õnn vist):D 100cm..Carmen... nagu tal aegajalt juhtub... unustas stardist läbi minna... seega tuli sõita väljaspool arvestust. Sõitsid O kp. ;) Kolmas võistlus oli Veskimetsas. Stacandra oli mingil põhjusel suht närviline ja ei vaadanud väga tõkkeid, seega nulliringi ei õnnestunud sõita, aga ei olnud ka midagi hullu, küll areneme:) Carmen avaldas soovi ka treeneri all sõitmiseks, seega rääkisin Uudeka talle trenni andma..algus on konarlik, aga ehk harjuvad teineteisega :)

Kodusest olukorrast siis... Hetkel on siin Myron, Arante, Angel ja Lacoste89. Marje tõi enda suksu ka loodust nautima,toris hobuseid palju,kopleid vähe seega väga väljas olla ei saa. Lund on meil siin tänaseks päevaks meetri jagu....suht keeruline...voolu aedades ei ole ja Myron väike pätt ei taha mitte seal püsida kuhu ma ta parasjagu panen..selle tõttu veedab Myron rohkem aega tallis kui õues..:(
Oscar on siis hetkel Birgiti juures, Offroadiga pidid väga suured sõbrad olema. Birx on ehk tublim ja viitsib temaga veidi rohkem tegeleda kui mina hetkel.. tervis ei ole kõige parem ja seega ei ole hobuste poolelt eriti aktiivne praegu... aga loodame, et asi paraneb kiirelt, on siiski lootus, et suvel õnnestub ehk jälle sporti teha , võistelda jne..:) Ja ei tea üldse mis tuuled siin puhuma hakkavad lähiajal.... On päris positiivseid ja vahvaid muutusi toimunud..(kes teab, see teab).. Et ei julge siin mingit täpset plaani selleks suveks paika panna.... juhtuda võib paljutki huvitavat ja väga erinevat senisest olukorrast...:)
Seega... veidi,veidi veel oodata... varsti on soe, päike,meri,positiivsus ja kõik hea jälle olemas, mida meie kliima meile pakkuda suudab...;)

P.s. Kui keegi teab inimest, kes otsib endale soodsa hinnaga uut sõpra... siis ... võiks talle edastada minu andmed, on hetkel müüa peaaegu kõik meie hoole all olevad hobused.. valida on u. 10 nunnu vahel... Leiab nii raskeveo ja eesti hobuse varssasid kui ka võistlemiseks sobivaid kwpnne..:) Ja tasun ka teie vaeva , kui aitate leida mõnele neist uue, hea kodu :)

Tsau siis praeguseks..:)

0 comments: