Monday, May 3, 2010

Stacandra ja muud loomad

:)
Jälle miljon aega möödas...

Alustada ka kuskilt ei oska..:D

..

Alustaks nädalavahetusest... reedest esmaspäevani olime Minniga Perilas... Üritasime veidi abiks seal olla..võistlused olid... Stacandra elab ka juba nädal aega seal..Pauli hoolitseva käe all..:)
Laup. oli koolisõit.. eriti seda ei näinud kurat teab mida me seal tegime...õhtupoole käisime igatahes seiklemas Jägala joal ja mujal läheduses..
Pühapäeval oli siis takistussõit... Stacandra ja Paul startisid 95cm... olin platsi ääres kole närvis... oli ilmselt hirmsam kui ise hobuse seljas olles oleks olnud... tuli puhas sõit ja kui kõik olid startinud.. jäi tulemuseks esimene koht..:D Oli hea meel küll...:P Vahepeal siis jooksin edasi tagasi abistasin vähe peremeest..:)
Algas 105.... võistlejaid oli päris palju, pinget jagus kauaks.... aga Stacandra väike musirull tegi jälle puhta töö ja tulemuseks jäi taas esimene koht.:D Uskumatult vahva ... Paul tegi ka muidugi head tööd... oli rahulik ja stabiilne just nagu Stacil hetkel vaja on...:)
Siis olid kõrgemad sõidud elasime seal mõnele kohalikule ja Pärnakatele kaasa... Ja neid kõiki võis näha ka järgnevatel autasustamistel:)

Täna jõudsime siis lõpuks koju.... Metsa talus on ikka mõnus küll..:D Rael kes siin vahepeal hobuseid valvas oli oma tööga ideaalselt hakkama saanud, hobused olid õnnelikud ning kõik oli korras ja puhas just nagu peab :=) Birx tuli ka õhtupoole siia käisid Raeliga ratsutamas Vista Verso ja Oscariga. Oli hästi läinud :)

Siit siis järgmine teema, et Foxi meie tallis enam ei ole läks Soome uue toreda omaniku otsingule..Loodame talle parimat!:)
Rael valis endale uueks suksuks meie tallis ennegi elanud Vista Verso.

Seega hetkel siis talli koosseisu kuuluvad: Arrukas, Myron, Raket, Lacoste89,Oscar, Libero ja Vista Verso.

Raket.... huvitav kas ma teda olen üldse maininud siin...:D Ei mäleta mitte... Igatahes on Arrul pisi peika ... eesti tõugu ruun Raket. Peigmees oli ta sinnamaani kui arvas , et lapsed võiksid lapsi teha...ja sai 2 nädalat tagasi ruunatud..:)

Enamus hobuseid on meil tänaseks juba õue suurele karjamaale kolinud... Sees on Lacoste ja vihmastel öödel ka Libero ja Vista. Aga ei taha nad toas olla, õues on muru roheline ja meel hea :)

Sildom kolis ka meie talli... aga teatud asjaoludel kolisid siiski natukeseks Torisse tagasi... Inx ja Rando võistlesid temaga ka Perilas ja neil läks täitsa normaalselt sõitsid ilusti raja läbi :) Plaanis on teha järgmine võistlus Toris .. Seega peame nüüd vahepeal käima ilmselt Toris , et Rando saaks ka Silluga trenni teha:)

Varsti tuleb Vändras ka võistlus , sinna on plaanis minna nii Sildomil kui ka Liberol ja Forrestil. Seoses sellega kolib varsti Birx ka Forrestiga meile treenima... oleks aeg neile ka ju võistlusriided selga ajada ..:D

Vahepeal siin vist muid suuri sündmusi toimunud ei olegi... Mina ja Paul oleme Staciga kõvasti treeninud, Minni Foxiga, Liberoga ja ka Sillu sai tal proovitud...See nädal on plaanis kokku panna ka väike Metsa talu logo... mõtted on huvitavad..Loodame, et kukub nii välja ka reaalsuses:)

Midagi jäi kindlasti ka 2 silma vahele...aga vaadates kella...siis on see andestatav..Tsau:)

0 comments: