Friday, November 27, 2009

Myron..

Yoyo...:D Möödunud on päris mitu aega... aga ega vahepeal midagi väga huvitavat toimunud ei olegi..:P Täna saabus Metsa tallu uus hobune nimega Myron. Tegemist on 2seks saava täkuga... Laiguline ja hästi armas poiss:P Homme tuleb aga tihe päev sest ta on... karvane, sopane,kakine ja takjaid täis..:D Käe kõrval ta ka veel käia ei oska... täna siis 3kesi lükkasime ta treilerist talli ja oma boksi... niiet... nüüd on väike väljakutse..:)
Cristiano.. on ka veidi haige olnud siin... olen ravinud teda juba päris pikalt ja nüüd on lõpuks ka näha miskit tulemust... eile lasin üle 2 nädala koplisse jooksma ja pigistas isegi paar kiiremat välja , see oli äge :P
Kimmu väike paksuke ... ootab pikisilmi oma uut omanikku, et saaks Ahvenamaale Painkillerile seltsiks sõita.. Kui kellegil ratsutamiseisu on... siis Kimmu ootab ka ratsutajaid... muidugi kui sadulavöö veel ümber peaks minema mingi valemiga... :)

Minnyga meil ka väike plaan.... Mõtleme siin hoovimaja korda teha ... lööks laudise seina, kamin sisse... ja oleks seal äge õhtuti istuda ja oma asju ajada..:P See nv aga kahjuks pihta ei saanud, proovime järg nv sellega tegelema hakata ... Teeme hobusehullude templi jeesuse asemel hobusepilt seina ja....

Aga... mis siin ikka siis ... kuna hetkel puhkan ja laisklen siis eriti nagu teemasid ei tule... Carmenil ja Stacandral läheb ka kõik hästi ja.... Mis veel elult tahta ;)

0 comments: